Particulier

“Elk bouwplan begint met een idee!”

U heeft uw oog laten vallen op die nieuwe bouwkavel aan de rand van het dorp… Of op die verouderde woning in dat fijne straatje… Of bent u juist zielsgelukkig in uw eigen huis, maar vraagt de situatie om een gewijzigde indeling?

Wat het ook is, elk bouwplan begint met een idee, soms zelfs met een droom! Maar voordat er daadwerkelijk gebouwd gaat worden, moet er nog wel het een en ander gebeuren. En daar kan Studio AR u bij helpen.

Het ontwerpproces

In fases gaat uw ontwerp van schets tot realisatie. Hoe snel en hoeveel stappen nodig zijn is afhankelijk van uw project. Bij een vergunning voor een dakkapel is het simpel. U deelt ons uw wensen en wij verzorgen de tekeningen en de vergunningaanvraag.
Gaat het om een nieuwe woning in een achtertuin dan zijn er wat meer stappen nodig voor de vergunning. Maar wat het project ook is, wij zorgen voor het meeste optimale traject en regelen wat nodig is.

Nieuwbouw

Heeft u de wens om een woning, bijgebouw, schuur of een ander pand te bouwen? Dan weet u wellicht dat daar best wat bij komt kijken. U kunt daar misschien zelfs tegenop zien. Studio AR wil u graag helpen om van uw nieuwbouwwensen een concreet bouwplan te maken. Samen bekijken we wat u nodig heeft en hoe we dit op een prettige manier kunnen bewerkstelligen.

Verbouwen woning

In de meestal gevallen kunt u in een bestaande woning nog heerlijk genieten, soms na enkele aanpassingen. Het verbouwen van een huis is de kans om de waarde van uw huis fors te verhogen. De ontwikkelingen in de bouwwereld hebben de laatste jaren niet stil gestaan. Nieuwe technieken zijn ontwikkeld om het woonplezier en het milieu te verbeteren.
Verbouwen is daarom vaak een slimme manier om uw wooncomfort te verhogen of om uw woning te vergroten. Zo kunt u nog jarenlang genieten van uw vertrouwde plekje. Wij willen u graag helpen om uw verbouwplannen te laten slagen.

Contact

Wij zijn benieuwd welke plannen en ideeën u heeft en gaan graag geheel vrijblijvend met u in gesprek. Interesse? Bel ons op tel. 033-7850860 of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

[contact-form-7 id="780" title="Contact studio AR"]