Bedrijfspand: nieuw of verbouw?

U wilt groeien met uw bedrijf en daarvoor is nieuwbouw of een verbouw nodig. Samen met u gaan wij uw wensen langs en zoeken wij wij naar het meest optimale voor uw bedrijf. Wat zijn uw doelen, wat willen jullie uitstralen en hoe werken jullie? Ons doel is uw wensen en dromen samen te vatten tot een mooi en vooral goed ontwerp waar werk, efficiëntie, uitstraling en een goede werksfeer samengaan.

Of het nou gaat een een school, sportlocatie, productiebedrijf of kantoor, wij gaan samen met u een helder Programma van Eisen opstellen. Bij het Programma van Eisen houden we rekening met te verwachtte groei van het bedrijf, uw budget, uw kavel en andere te signaleren ontwikkelingen en voorwaarden. Zoals hoeveel leerlingen verwacht u? Of aan welke belastingen en logistieke voorwaarden moet uw hal voldoen? Hoe kunnen wij u klanten het beste naar uw horeca of in uw winkel leiden?

Vandaar uit gaan wij u verrassen met een mooi ontwerp. Samen stemmen wij dit verder af totdat het plan klaar is voor de vergunningsaanvragen. Ondertussen kunnen wij voor u de bestekstukken klaar maken. Goede tekeningen en technische omschrijvingen zodat de aannemer een goede aanbieding kan maken. Bij een aanbesteding zijn de aanbiedingen van de aannemers dan goed te vergelijken.

  • Creatieve, heldere en haalbare ontwerpen
  • Goede kennis van de bouwproces
  • Denken vanuit efficiëntie met als direct gevolg lage vierkante meter prijzen.
  • Ambacht in detaillering, materialenkennis
  • Goede inzet van derden adviseurs voor constructie, installaties en optimale duurzaamheid
  • U bent vrij van zorgen door goede begeleiding vanaf kennismaking tot realisatie
  • Zelf tijdens de uitvoering kunnen wij u bouwbegeleiding bieden